Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ

Τα κορίτσια κοιτούν το είδωλο τους στον καθρέφτη κάθε μέρα,


Ανφάς,προφίλ,λίγο στο πλάι,τεντώνονται..Κάνουν στροφή 360 μοιρών ,τινάζουν τα μαλλιά τους ή τα σηκώνουν ψηλά ,σουφρώνουν τα χείλη τους παιχνιδιάρικά,ανοιγοκλείνουν αδέξια τα βλέφαρα τους,δοκιμάζουν φορέματα,πουκάμισα,δερμάτινα παντελόνια,καπέλα,φραμπαλάδες,κολιέδες,βάζουν ρίμελ κ το βγάζουν ξανά,φορούν διχτυωτές κάλτσες κ σορτς με τυπωμένη την μαφάλντα στο πίσω μέρος τους..

Τα κορίτσια παίρνουν ένα μικρόφωνο κ μιμούνται στο πάλκο την ζωή κ προβάρουν στιχάκια στο καθρέφτισμα τους στις ακρογιαλιές των ονείρων τους..

Τα κορίτσια φορούν στηθόδεσμους καμωμένους από περίτεχνες δαντέλες,μαύρες,κόκκινες,λευκές,με ενίσχυση έξτρα,διάφανα,αέρινα,ασφυκτικά στενά ,μικροσκοπικά πρόστυχα εσώρουχα ή τεράστιες κυλότες.

Τους παίρνει λίγη ώρα παραπάνω να κοιτάξουν το κορμί τους.Να το παρατηρήσουν.Να αψηφήσουν το ανατρίχιασμα.Σιγά σιγά αποχωρίζονται το δεύτερο "δέρμα" κ μένουν έτσι όπως ήρθαν στον κόσμο..

Γυμνές,ευάλωτες,αθώες ,ίσως ποτέ να μην ήταν αθώες τελικά,ενα μικρό ρίγος διαπερνά την ραχοκοκαλιά τους, καθώς το λεπτό ύφασμα αποκόπτεται από το κορμί κ κοιτάζουν "κατάματα" το σώμα τους στον μικρό θαμπό καθρέφτη της ψυχής τους...

Τα γυναικεία κορμιά είναι θαυμάσια,θαυμαστά κ θαυματουργά..

Έχουν σημάδια εκ γενετής,φακίδες ξανθές,ουλές από χειρουργεία,φλεβίτιδα,ζάρες,σκουρόχρωμες ελιές,έχουν χαλαρό δέρμα στην κοιλιά,ραγάδες,βυζιά σαν αγάλματα κ στήθη πεσμένα.

Έχουν τρίχες στις μασχάλες,στα πόδια,στο αιδίο!

Έχουν χοντρές γάμπες κ κώλο που αψηφά την βαρύτητα.

Το δέρμα τους είναι απαλό ,ευωδιάζει οδύνες κ ηδονή,είναι λευκό,σκούροχρωμο,έχει το χρώμα της ώχρας όταν πονά.

Τα κορίτσια κοιτάζουν το κορμί τους στον καθρέφτη.Σηκώνουν τα χέρια ψηλά,τα κατεβάζουν,σφίγγουν τα χείλη,τεντώνουν τα ακροδάχτυλα τους,δεν τους αρέσει που γερνούν,που μαζεύουν,που αρρωσταίνουν,που ματώνουν,που κρυώνουν,που φοβούνται,που δεν ξέρουν γιατί δεν αγαπούν το σαρκίο τους.

Κλείνουν τα μάτια κ ονειρεύονται πως περπατούν πάνω σε ψηλοτάκουνα γοβάκια σαν ελαφίνες,είναι μπαλαρίνες σε θερινά ανάκτορα,κυλιούνται σε ιδρωμένα σεντόνια αποκαμωμένες από έρωτα ,βαδίζουν δυνατά πάνω κάτω στην υδρόγειο που δεν χωρά τα όνειρα τους,τραγουδουν σε κατάμεστα στάδια,πολεμούν σε χαρακώματα,γεννούν παιδιά που τα φωλιάζουν στον κόρφο τους,μην τα φτάσει το κακό,κάνουν εμετό στο κατάστρωμα με εννιά μποφόρ,εκλιπαρούν για αγάπη,αψηφούν νόμους κ ψευτοηθικές,ερωτεύονται τρελά άλλα κορίτσια,μοιρολογούν τους νεκρούς τους,πίνουν αλκόολ για να ξεχάσουν κ να ξεχαστούν,πλάθουν κουλουράκι το πάσχα κ τις αργίες,καθαρίζουν τουαλέτες,τις προσκυνούν εραστές κ θεοί.

Τα κορίτσια ξυπνούν κάθε πρωί κ κοιτάζουν το είδωλο τους στον καθρέφτη.

Πλένουν το πρόσωπο τους,πλένουν τα πόδια τους,πλένουν το κορμί τους..

Έπειτα κοιτάζονται στον καθρέφτη τους.

Χτενίζουν τα μαλλιά τους,βάφουν τα ματόκλαδα τους και αναστενάζουν προσπαθώντας να χωρέσουν όλη την ανταρσία που γεννιέται εκείνη την στιγμή μέσα τους,σαν ηφαίστειο που θέλει να εκραγεί,μέσα σε ένα δαντελένιο εσώρουχο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις